Pool pumpe

Opnå store besparelser på din elregning

Pool pumpe

En miljøvenlig løsning

Skal du have udskiftet din pumpe til din pool? Måske er du på udkig efter en helt ny pumpe til en nyopført pool? Så er du det rette sted. Hos Luxpool er vi specialister i pools og teknikken omkring disse. Med stor erfaring inden for branchen kan du trygt tage os med på råd.

En stor fejl som vi oplever er, at mange har en pool pumpe, som kører on/off året rundt med en ydelse på 100%. Dette er hverken optimalt for miljøet eller for din økonomi. Derfor kan vi tilbyde en løsning, hvor pumpen kører på 10% om natten, og andre perioder, hvor poolen ikke anvendes – Vi kan således spare dig en mindre formue på elregningen, og samtidigt skåne miljøet.

Hos Luxpool er kunden altid i fokus. Vi lytter derfor nøje til dine behov og ønsker inden, at vi påbegynder opgaven. På den måde kan du trygt stole på kvaliteten af det resultatet, som du får.

Vi tilbyder døgnservice

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan udføre en stor palette af opgaver. Vi tilbyder alt fra poolservice til teknisk renovering af pools. Hertil tilbyder vi døgnservice, hvorfor vi hurtigt og effektiv kan hjælpe dig med stort som småt.

Vi har især stor erfaring med at udføre opgaver i udlejningsboliger, wellness centre, spabade og mange flere erhverv – Og nu står vi klar til at hjælpe dig til bedre og optimale løsninger.

Skriv til os

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os. Udfyld formularen her, så vender vi retur snarest muligt.

Få skiftet pool pumpen i dag

Tag et miljøvenligt og økonomisk klogt valg allerede i dag – Lad os skifte din pool pumpe. Vi tager hånd om din opgave fra start til slut, og efterlader aldrig før opgaven er 100% udført. Men måske vigtigst af alt, før du er 100% tilfreds.

Kontakt os på telefon: 31 45 15 14 eller på E-mail: jakob@luxpool.dk. Du er også velkommen til at anvende vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.