Poolservice for erhverv

Skræddersyede løsninger efter behov og ønsker

Poolservice for erhverv

Eksperter i erhvervs­løsninger

Hos Luxpool har vi stor erfaring med erhvervsløsninger inden for poolservice. Med mange års erfaring samt et passioneret og detaljeorienteret sind, er vi et godt valg, hvis du skal bruge poolservice.

Du kender det måske allerede. Du har fået kunder i dit udlejningshus, på dit wellness center eller et tredje sted, og nu begynder poolen at svigte. Dette er ikke et unormalt scenarium, hvilket kan gøre, at du skal finde en ny løsning til dine kunder. Løsningen kan naturligvis være forbundet med yderligere omkostninger for dig. Men fortvivl ej, med vores døgnservice kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig, så du ikke skal bruge unødvendige omkostninger på at finde nye løsninger til gæsterne.

Hos Luxpool tilbyder vi faste og fleksible serviceaftaler til vores erhvervskunder. Her kan vi sikre, at poolen og dens tekniske komponenter løbende bliver vedligeholdt. På den måde kan du trygt stole på, at intet svigter.

Poolservice med kunden i fokus

Hos luxpool brænder vi for perfekte og smukke resultater. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og efterlader aldrig en opgave, før den er 100% udført – Men måske vigtigst af alt, før du er 100% tilfreds. Hertil lytter vi altid til dine behov og ønsker. Dette gør, at vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, som passer til lige præcis dine behov og ønsker.

En pool kan trække ekstremt meget på elforbruget, da der findes en lang række pool pumper, som kører on/off året rundt med en ydelse på 100%. Dette er hverken optimalt for miljøet eller økonomien. Derfor kan vi tilbyde en løsning, hvor pumpen kører på 10% om natten, og andre perioder, hvor poolen ikke anvendes.

Skriv til os

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os. Udfyld formularen her, så vender vi retur snarest muligt.

Kontakt Luxpool

Lad dialogen omkring poolservice blive en realitet allerede i dag – Tag en uforpligtende samtale med os. Her gennemgår vi gerne dine behov og ønsker, samt hvordan vi kan bistå med hjælp.

Vi kan kontaktes på telefon: 31 45 15 14 eller på E-mail: jakob@luxpool.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.