Poolservice

Poolservice 24 timer i døgnet

Poolservice

Poolservice du kan regne med

Er du på udkig efter en professionel og kvalitetsbevidst pooltekniker, som overholder det aftalte? Så er Luxpool det sikre valg. Vi har mange års erfaring, en lang række tilfredse kunder, og er mødestabile.

Løbende vedligeholdelse og service af en pool er nødvendigt. Dette gælder ikke blot for, at den fremstår visuelt smuk, men også for at den ikke bliver beskadiget, samt at den er anvendelig.

Hos Luxpool yder vi poolservice i udlejningshuse, for wellness centre og mange flere erhverv. Vi kan dog også bistå med rådgivning og udførsel for private. Hertil tilbyder vi døgnservice, hvorfor du hurtigt og effektivt kan få løst din opgave.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udfører en bred vifte af opgaver, og kan blandt af tilbyde følgende:

  • Poolservice
  • Døgnservice
  • Faste serviceaftaler
  • Renovering af pool
  • Installering af energivenlig og miljørigtig pool pumpe

Ønsker du at spare en mindre formue på dit elforbrug? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Mange pool pumper kører on/off året rundt med en ydelse på 100%. Dette er hverken optimalt for miljøet eller din pengepung. Derfor kan vi tilbyde en løsning, hvor pumpen kører på 10% om natten, og andre perioder, hvor poolen ikke anvendes.

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi er specialister i pools, og kan udføre en række specialopgaver.

Skriv til os

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os. Udfyld formularen her, så vender vi retur snarest muligt.

Kontakt os for poolservice

Lad os tage en uforpligtende dialog omkring dine behov og ønsker. Ud fra samtalen finder vi den optimale løsning – En løsning som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Skal du akut bruge poolservice, så benyt dig af vores døgnservice.

Vi kan kontaktes på telefon: 31 45 15 14 eller på E-mail: jakob@luxpool.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.