Teknisk renovering af pool

Få din pool til at fungere 100% optimalt

Teknisk renovering af pool

Specialister i tekniske renoveringer

En pool bærer præg af den tid, som den er opført i, samt den naturlige slitage som den er udsat for. Dette gør sig ligeledes gældende for de tekniske komponenter, som får poolen til at fungere optimalt.

Hos Luxpool har vi mange års erfaring med tekniske renoveringer af pools, og kan tilbyde totalløsninger, hvis du skal have renoveret hele poolen. Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi sætter således en stor ære i kvaliteten af vores arbejde, samt at skabe en god helhedsoplevelse for dig som kunde. Dette er din garanti for et veludført resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

En bred vifte af muligheder

Vores store erfaring inden for tekniske renoveringer af pools gør, at vi kan hjælpe dig fra start til slut. Vi kan blandt andet tilbyde følgende typer af ydelser:

  • Udskiftning af pumper
  • Udskiftning af filtre
  • Totalløsninger
  • Og meget mere

Især udskiftning af pool pumpe kan være en god investering for miljøet, såvel som for din pengepung – Mange pool pumper kører on/off året rundt med en ydelse på 100%. Dette er hverken optimalt for miljøet eller for din økonomi. Derfor kan vi tilbyde en løsning, hvor pumpen kører på 10% om natten, og andre perioder, hvor poolen ikke anvendes.

Har du spørgsmål til hvordan, vi kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os – Vi er professionelle og erfarne poolteknikere

Skriv til os

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at skrive til os. Udfyld formularen her, så vender vi retur snarest muligt.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af pool

Tøv ikke med at kontakte Luxpool for en uforpligtende snak – Vi er blot et opkald væk. Vi gennemgår nøje dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores store ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning til lige netop din opgave.

Kontakt os på telefon: 31 45 15 14 eller på E-mail: jakob@luxpool.dk. Du kan også anvende vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.